Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı
Antalya Kepez'de ikinci el eşya alımı yapıyoruz. Klima, kombi, beyaz eşya, mobilya — aklınıza ne gelirse. 2015'ten beri bu işin içindeyim, kapı kapı dolaştım, evler boşalttım, otel çıkışları yaptım. Şimdi Turuncu Spot olarak Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı konusunda sahadayız. Kapalı kasa kamyonetimizle geliyoruz, eşyayı yerinde görüyoruz, fiyat veriyoruz, beğenirseniz alıp gidiyoruz. Para cebinizde, işlem tamam. Ne düşünüyorsunuz? Hadi anlatayım.
Kepez İkinci El Kombi Alımı
Kombi işi ciddi iş. Isıtma sistemi, evin can damarı. Biz de alırken markasına, modeline, yaşına bakarız. Yoğuşmalı kombi mi, hermetik kombi mi, kat kaloriferi mi — fark eder. Mesela yoğuşmalı kombiler daha verimli, daha yeni teknoloji, fiyatı da iyi oluyor. Hermetik kombilerde de duruma göre değişir. Geçen hafta Varsak'ta bir eve gittik, 5 yaşında yoğuşmalı kombi vardı, temiz kullanılmış. 2.500 TL verdik, adam sevindi. Bazen de eski tip kombiler çıkıyor, onlara daha az fiyat veriyoruz çünkü parça sıkıntısı olabiliyor. Ama yine de alıyoruz, hurda değerinde de olsa. Kepez İkinci El Kombi Alımı yaparken yerinde test ediyoruz, çalışıyor mu diye. Ateşleme yapıyoruz, su basıncına bakıyoruz. Sorun yoksa anlaşırız. Bakın, kombi alırken yaş çok önemli. 5 yaşa kadar iyi fiyat veriyoruz, 10 yaş üstü daha düşük. Ama her türlü alıyoruz, çalışmayan kombiyi de değerlendiriyoruz. Sadece fiyat farklı oluyor tabii.
Bir de şofben ve termosifon alıyoruz. Onlar da kombi kategorisine yakın. Şofben daha basit, termosifon banyo için. Alırken su kaçağı var mı, rezistans sağlam mı kontrol ediyoruz. Kepez'de en çok Aktoprak ve Karşıyaka mahallelerinde şofben çıkıyor. Apartman daireleri genelde eski tip şofben kullanıyor. Biz alıyoruz, söküp götürüyoruz. Ücretsiz söküm yapıyoruz, ek masraf yok. Yani siz hiçbir şey yapmıyorsunuz, biz geliyoruz, söküyoruz, parayı veriyoruz. Ne dersiniz, kolay değil mi?
Kepez Inverter Klima Alımı
Klima deyince akla inverter klimalar geliyor. Son yıllarda herkes invertere geçti. Eski tip on/off klimalar da var ama inverter daha az elektrik harcıyor, sesi az. Biz de inverter klimalara daha iyi fiyat veriyoruz. Split klima, duvar tipi klima, salon tipi klima, multi split klima — hepsini alıyoruz. Kepez Inverter Klima Alımı yaparken marka ve BTU önemli. Mesela 12.000 BTU bir inverter klima ile 9.000 BTU arasında fiyat farkı oluyor. Geçen ay Gülveren'de bir müşteri aradı, 3 tane 18.000 BTU salon tipi klima satmak istedi. Otel çıkışıydı, 2 yaşında. Gittik, baktık, temiz. 5.000 TL'den aldık. İyi para verdik, adam memnun oldu.
Klima alırken gaz basıncına bakarız, filtrelere bakarız. Dış ünite sağlam mı, iç ünite fanı çalışıyor mu? Bunlar önemli. Bazen sadece gaz kaçağı var, alıp tamir ediyoruz. O zaman fiyatı biraz kırıyoruz. Ama çalışır durumda klimalara en iyi fiyatı veriyoruz. Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı kapsamında inverter klima, split klima, hatta eski tip klimalar da alıyoruz. Hepsini değerlendiriyoruz. Yani arayın, gelin görün, fiyat verelim. 20-30 dakika içinde cevap alırsınız. WhatsApp'tan fotoğraf atarsanız ön fiyat da çıkarırız, ama kesin fiyat yerinde belli olur. Çünkü fotoğrafta her şey görünmüyor.
Kepez Bulaşık Makinesi Alımı
Bulaşık makinesi alımı da bizim işimiz. Beyaz eşya kategorisinde çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, buzdolabı — hepsini alıyoruz. Ama bulaşık makinesi özel bir iştir. İnsanlar genelde 5-10 yıl kullanıp değiştiriyor. Alırken marka, model, yaş, çalışır durumda mı diye bakarız. No-frost buzdolabı gibi, bulaşık makinesinde de enerji sınıfı önemli. A+++ daha iyi fiyat alır. Kepez Bulaşık Makinesi Alımı yaparken sepet mekanizmasına, program sayısına, su kaçağı olup olmadığına bakıyoruz. Geçen hafta Dokuma'da bir ev boşaltıyorduk, 3 yaşında Bosch bulaşık makinesi vardı. 2.500 TL verdik, güzel iş.
Bulaşık makinesi alırken bir de şeye dikkat ediyoruz: makine çalışırken ses yapıyor mu? Bazı modellerde motor sesi sorunu oluyor. Onu test ediyoruz. Ayrıca kireç sorunu var mı, filtreler temiz mi? Bunlar fiyatı etkiler. Ama çalışmayan bulaşık makinesini de alıyoruz, düşük fiyatla. Yani her türlü eşya alımı yapıyoruz, siz ne satmak isterseniz geliriz bakarız. Kepez'de hizmet veriyoruz, Dutlubahçe, Aktoprak, Karşıyaka fark etmez. Kapalı kasa kamyonetimizle geliyoruz, alıp gidiyoruz.
Kepez Şofben ve Termosifon Alımı
Şofben ve termosifon alımı ayrı bir konu. Özellikle kış aylarında talep artıyor. İnsanlar eski şofbeni yenisiyle değiştirirken eskisini satmak istiyor. Biz alıyoruz. Kepez Şofben ve Termosifon Alımı yaparken marka ve model önemli. Vaillant, Bosch, Baymak gibi markalar daha iyi fiyat alır. Alırken su tesisatına bakarız, sızdırmazlık kontrolü yaparız. Ateşleme yapıyoruz, çalışıyor mu diye. Termosifonlarda rezistans kontrolü önemli. Kireçlenmiş rezistans varsa fiyat düşer. Ama yine de alıyoruz, değerlendiriyoruz. Kepez'de en çok şofben çıkışı yapan mahalleler Varsak ve Gülveren. Orada geniş aile evleri var, çok eşya değişimi oluyor.
Bir de havlupan ve panel radyatör alıyoruz. Bunlar kombiyle birlikte çalışan parçalar. Havlupan banyoda kullanılır, panel radyatör ise odalarda. Isıtma sistemi değiştirenler eskilerini satıyor. Biz alıp değerlendiriyoruz. Ölçülerine, markasına, kaç petek olduğuna bakarız. Geçen ay bir müşteri 7 panel radyatör satmak istedi, hepsi 5 yaşında. 1.200 TL verdik, güzel oldu. Yani aklınıza ne gelirse, arayın sorun. Fotoğraf atın, fiyat verelim. Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı ile ilgili tüm sorularınızı cevaplarız.
WhatsApp ile Eşya Satışı Nasıl Yapılır?
bugün herkes WhatsApp kullanıyor. Eşya satmak isteyenler de bize WhatsApp'tan fotoğraf atıyor. Çok kolay. WhatsApp ile Eşya Satışı Nasıl Yapılır? diye merak ediyorsanız anlatayım. Telefon numaramıza bir mesaj atıyorsunuz, eşyanın fotoğrafını çekip gönderiyorsunuz. Markasını, modelini, yaşını yazıyorsunuz. Biz bakıyoruz, bir ön fiyat söylüyoruz. Ama dediğim gibi, kesin fiyat yerinde belli olur. Çünkü fotoğrafta çizik, leke, çalışma sesi gibi şeyler görünmez. Ama yine de bir fikir verir. Sonra randevulaşıyoruz, geliyoruz, eşyayı görüyoruz, fiyat teklif ediyoruz. Kabul ederseniz ödemeyi yapıyoruz, eşyayı alıp gidiyoruz. İşte bu kadar. Hiç uğraşmıyorsunuz.
Bazı müşteriler diyor ki "Fotoğraf gönderince fiyat veriyor musunuz?" Evet, veriyoruz. Ama kesin fiyat için yerinde görmek gerek. Mesela klima gaz kaçağı var mı, çalışırken ses yapıyor mu, bunu fotoğraftan anlamak zor. Ama genel bir değer biçiyoruz. Sonra yerinde netleşiyor. Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı için en hızlı yol WhatsApp'tır. Mesaj atın, 10 dakika içinde dönüş yapalım. Deneyin, göreceksiniz. Ayrıca Muratpaşa İkinci El Klima ve Kombi Alımı sayfamızda da benzer hizmet var.
Kepez Davlumbaz ve Aspiratör Alımı
Davlumbaz ve aspiratör de alıyoruz. Mutfak eşyası olarak bunlar da değişime uğruyor. İnsanlar mutfak yenilerken eskisini satıyor. Kepez Davlumbaz ve Aspiratör Alımı yaparken marka, model, emiş gücüne bakarız. Çalışıyor mu, ışıkları yanıyor mu, motor sesi normal mi? Bunlar önemli. Ayrıca filtreler temiz mi, yağ birikintisi var mı? Temiz olan daha iyi fiyat alır. Davlumbazlar genelde 3-5 yıl kullanılıyor, sonra değişiyor. Biz alıyoruz, değerlendiriyoruz. Geçen hafta Karşıyaka'da bir evden 2 yaşında Siemens davlumbaz çıktı, 600 TL verdik. Güzel iş.
Aspiratörler de aynı şekilde. Tezgah altı aspiratör, ada tipi aspiratör fark etmez. Hepsine bakarız. Bazen davlumbazla birlikte set halinde geliyor, fiyatı daha iyi oluyor. Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı kapsamında mutfak eşyalarını da alıyoruz. Yani sadece klima kombi değil, her türlü ev eşyası. Mobilya, koltuk takımı, yatak, halı, avize — aklınıza ne gelirse. Hepsini değerlendiriyoruz. Arayın, konuşalım. Aynı gün geliyoruz, ödemeyi yapıyoruz.
Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı Alış Fiyatları
Şimdi fiyatlardan bahsedeyim. Merak ediyorsunuzdur. Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı Alış Fiyatları nedir diye. Bakın, her şeyin bir değeri var. Komple ev çıkışı yapacaksanız mobilya, beyaz eşya dahil 150.000 TL ile 80.000 TL arası veriyoruz. Buzdolabı için ortalama 3.500 TL, çamaşır/bulaşık makinesi 2.500 TL, mobilya/koltuk takımı 4.000 TL, split klima sökümlü 5.000 TL, kombi 2.500 TL, televizyon 2.000 TL, otel odası komple çıkış 30.000 TL'den başlıyor. Ama bunlar ortalama. Net fiyat markaya, yaşa, kullanım durumuna göre değişir.
Yani bir klima 5.000 TL olabilir, başka bir klima 3.000 TL. Fark eder. Önemli olan eşyanın durumu. Biz yerinde bakıyoruz, değer biçiyoruz. Şeffafız, saklayacak bir şey yok. Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı yaparken en iyi fiyatı vermeye çalışıyoruz. Çünkü biz de işimizi seviyoruz, müşteri memnun olsun istiyoruz. Ama ticaret bu, kazanacağız da. Yani akıllı olun, fiyatları araştırın, bizden teklif alın. Kimseye "en iyi fiyat" demiyorum, ama adil fiyat veriyorum. Deneyin, görün. Kepez İkinci El Mobilya Alımı sayfamızda mobilya fiyatları hakkında daha fazla bilgi var.
Kepez Tablet ve Fotoğraf Makinesi Alımı
Son olarak, tablet ve fotoğraf makinesi de alıyoruz. Elektronik eşya kategorisi. İnsanlar elindeki tableti satmak istiyor, fotoğraf makinesini değiştirmek istiyor. Biz alıyoruz. Kepez Tablet ve Fotoğraf Makinesi Alımı yaparken marka, model, hafıza kapasitesi, çalışır durumda mı diye bakarız. Ekran çizik mi, pil ömrü nasıl? Bunlar fiyatı etkiler. Ayrıca kutusu, şarj aleti var mı diye sorarız. Tam takım olan daha iyi fiyat alır. Geçen ay bir müşteri 2 adet iPad satmak istedi, 3.500 TL verdik. İyi fiyattı. Fotoğraf makinesi olarak DSLR'ler, kompakt makineler alıyoruz. Lensleriyle birlikte daha iyi oluyor.
Kepez'de elektronik eşya satışı yapan çok, ama alan az. Biz alıyoruz. Her türlü elektronik eşyayı değerlendiriyoruz. Telefon da alıyoruz, bilgisayar da. Ama en çok klima ve kombi talep ediliyor. O yüzden Kepez İkinci El Klima ve Kombi Alımı ana işimiz. Yine de aklınızda olsun, ne satarsanız satın geliriz. Kapalı kasa kamyonet, panelvan aracımızla Kepez'in her mahallesine geliyoruz. Aktoprak, Karşıyaka, Gülveren, Dokuma, Varsak, Dutlubahçe fark etmez. Bir telefon kadar uzağız. Arayın, konuşalım. Hadi kolay gelsin.
Sık Sorulan Sorular
Çalışmayan klima veya kombi alıyor musunuz?
Evet, çalışmayan eşyayı da alıyoruz. Ama fiyatı daha düşük oluyor çünkü tamir masrafı çıkacak. Yine de alıyoruz, hurdacıya gitmez.
Fiyat verirken neye bakıyorsunuz?
Marka, model, yaş, çalışır durumda mı, temiz mi, hasar var mı. Klimada gaz basıncına, kombide ateşlemeye bakarız. Bunlara göre fiyat çıkar.
Aynı gün ödeme yapıyor musunuz?
Kesinlikle. Eşyayı alır almaz nakit ödeme yapıyoruz. Ya da banka havalesi tercih ederseniz onu da yaparız. Aynı gün para elinizde.
Söküm ücretli mi?
Hayır, söküm ücretsiz. Ekibimiz geliyor, klimayı veya kombiyi söküyor, alıp gidiyor. Siz hiçbir şey yapmıyorsunuz.
Fotoğraf gönderince fiyat veriyor musunuz?
Evet, WhatsApp'tan fotoğraf atarsanız ön fiyat söyleriz. Ama kesin fiyat için yerinde görmek gerek. Fotoğrafta her şey belli olmaz.


